De Gildeslager: Ambacht met Passie!


Worstmakerij

Dagelijks bereiden wij in onze worstmakerij heerlijke worstsoorten.
Veel van onze producten zijn bekroond.

U kunt bij ons terecht voor diverse glutenvrije producten en zoutloze producten, zoals verse worst, rookworst en een tweetal vleeswaren.

Rookworst

Onze rookworst is bekroond met goud!

  • Fijne rookworst
  • Grove rookworst
  • Runderrookworst
  • Zoutloze rookworst

Winteraanbieding! Bij elke rookworst ontvangt u 500 gram verse zuurkool uit het vat gratis!

Paté

U vindt bij ons diverse soorten paté, heerlijk op brood of op een toastje.

  • Champignonpaté
  • Peperpaté
  • Bourgondische paté
  • Cranberry paté
  • Roompaté
  • Wildpaté

Toppers

  • Grillworst
  • Droge worst
  • Rookworst
  • Eigengemaakte gekookte hammen
  • Rauwe ham
  • Leverworstsoorten

Buitenlandse vleeswaren

Wilt u eens iets anders proberen? Wij leveren diverse buitenlandse vleeswaren.

  • Parmaham
  • Serranoham
  • Schwarzwalderschinken
  • Truffelsalami (in wisselassortiment)
  • Mediterraanse salami (in wisselassortiment)
  • Chorizo
  • Panchetta
  • Mortadella

Herkomst vlees


Vallei Varken

Al ons varkensvlees komt van de Vallei Varken. Het vlees van de Vallei Varken is hoogwaardig en heerlijk vlees, van dieren die op een verantwoorde manier zijn grootgebracht. Het is vlees van uitmuntende kwaliteit, met een zeer laag vetpercentage en een bijzonder lekkere smaak.

Gerald Deetman is een jonge, ondernemende varkenshouder in het Veluwse Putten. Hij besteedt veel aandacht aan het welzijn van zijn varkens. Dat is belangrijk, want dieren die zich goed voelen, hebben minder stress. Dankzij deze zorgvuldige en respectvolle wijze waarop Gerald zijn varkens houdt, zijn de dieren supergezond.

  • Gezonde leefomstandigheden
  • Zuiver varkensvlees zonder toevoegingen
  • Geen gebruik van antibiotica, dus gezonder
  • Veel aandacht voor het welzijn van de varkens

Kijk voor meer informatie op www.valleivarken.nl



Rundvlees

Ons rundvlees komt van runderen van lokale boeren waar de runderen een goed leven hebben. In de zomer lopen de runderen heerlijk in de wei. Wij selecteren zelf onze (vrouwelijke) runderen, die 1 à 2 keer gekalfd hebben voor een optimale smaak. Vervolgens brengen wij de runderen naar particuliere slachterij Jansen in Lieren. Daarna verwerken wij het vlees tot onze ambachtelijke producten en specialiteiten.

Afbeelding
Afbeelding

Wild en gevogelte

Wij leveren verschillende soorten wild en gevogelte. In ons assortiment hebben wij enkele specialiteiten, zoals hertenbiefstukjes en eendenborstfilet. Maar, op bestelling is vrijwel alles verkrijgbaar.


Diepvries

Het is bij ons mogelijk om in overleg een half varken en/of de voor- en achterbouten van een rund te bestellen. Deze kunt u bewaren in de vriezer, zodat u altijd een lekker stukje vlees in huis hebt!

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.